ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

LEADERS: «Η επιτυχία δεν έχει τέλος». Η αύρα της ευθύνης φτιάχνει τους νέους ηγέτες».

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: «Κάνε την εργασία σου Καριέρα χαράς».

ΝΕΟΙ: «Έμπρακτη αισιοδοξία». Η συνειδητοποίηση ότι κάθε άνθρωπος οφείλει να εξελίσσεται και να προσπερνάει τα εμπόδια, είναι η πρώτη Αρχή.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ: «Τώρα, κι εσύ μπορείς». Αυτοβελτίωση - Θετικός Τρόπος Σκέψης. Στρατηγικές Επιτυχίας. Διαισθητική Συμβουλευτική.

Σεμινάρια Προσωπικής & Κοινωνικής Ανάπτυξης: Η μεγαλύτερη Στρατηγική Επιτυχίας ενωμένη με τρεις υψηλές έννοιες: Ορθολογική, Διαισθητική, Ενεργειακή.

Στόχος: Η Αυτοβελτίωση και κατά προέκταση η Κοινωνική Ανάπτυξη.

Βάση μας: Ο Θετικός Τρόπος Σκέψης για την ανάκτηση της θεμελιωμένης λογικής, της αυθεντικής δηλαδή λογικής με τη σωστή λειτουργία της, έτσι όπως τη λαμβάνει ο άνθρωπος καθώς γεννιέται. «Εάν ανακατέψεις το προζύμι με ξένα υλικά, μόνο ψωμί δεν θα γίνει».

Άμεση λύση: Αξίες Ηθικές και Αρχές: Ελευθερία, Ισότητα και Σεβασμός σε όλα τα επίπεδα.

Δημιουργική Σταδιοδρομία: Τρόπος Ζωής αντίστοιχος με τον Δυναμικό Τρόπο Ζωής του Skip Ross που τον καθιέρωσε ακόμη και σε παιδικές κατασκηνώσεις και τον παρουσίασε μέσα από το συγγραφικό του έργο σε παγκόσμιες ομιλίες του. Πέρα όμως από τον θετικό τρόπο ζωής που είναι η βάση όλων των Συγγραφέων Ανάπτυξης, η Δημιουργική Σταδιοδρομία παρουσιάζει τις Ηθικές Αρχές και Αξίες μέσα από έναν δικό της Κεντρικό Πυρήνα που συνεπάγεται την επιτυχία σε όλα τα επίπεδα.

Δημιουργική ζωή σε Προσωπικό, Κοινωνικό, Επαγγελματικό και Πολιτικό επίπεδο, σημαίνει νέες υψηλές αναζητήσεις που περνούν στο σκοτάδι κάθε λανθασμένο τρόπο αντιμετώπισης της κατάστασης μας. «Οποιαδήποτε κι αν είναι η κατάστασή σου, αλλάζει, γιατί αλλάζει το παρασκήνιο της καθημερινότητας, δηλαδή ο Τρόπος Σκέψης σου». Νιώθουμε, ξεκαθαρίζουμε και βάζουμε στόχους επιτυχίας. Εκτιμάμε το χρόνο, εκτιμάμε τη ζωή κι αποφασίζουμε σωστά. Ο τρόπος που σκεπτόμαστε είναι η ενέργεια που επηρεάζει καταστάσεις, και η ενέργεια που επηρεάζεται από καταστάσεις.

Η Δημιουργική Σταδιοδρομία είναι μία υπέροχη άσκηση που κρύβει μέσα της σημεία λεπτά και που μας εκπλήττουν έμπρακτα. Πρόκειται για κόμβο που γύρω του χτίζουμε τη ζωή μας. Κάθε «τώρα» αποτελεί στιγμή μεγάλων αποφάσεων. Πως μπορούν οι επιθυμίες κι οι σπουδές να γίνουν στόχοι αποτελεσματικοί; Πως μπορούν οι νέοι να γίνουν υποκινητές ανάπτυξης; Η Δημιουργική Σταδιοδρομία είναι τη Νέα Πραγματικότητα που όλοι μπορούμε να έχουμε και τα μηνύματα της φιλτράρονται και στραγγίζουν προτάσεις για αποτελεσματική και δίκαιη στρατηγική σε ό,τι μας ενδιαφέρει

 • να Γίνουμε
 • να Αποκτήσουμε
 • να Προσφέρουμε

Η πίστη στην υλοποίηση κάνει την επιθυμία «Στόχο». Στόχος είναι η ανάγκη που έχουμε για δημιουργία. Η αισιόδοξη διάθεση είναι ένας πολύ καλός αγωγός της επιτυχίας γιατί ο στόχος από τη φύση του είναι μία ανάγκη αισιόδοξη.

Όταν ο στόχος είναι σε καλό δρόμο, φέρει τα εξής χαρακτηριστικά

 • Το μυαλό ψάχνει τρόπους υλοποίησης δίχως πίεση
 • Η διαίσθηση συνεργάζεται στην εξεύρεση αυτών των τρόπων
 • Η σκέψη υποστηρίζει το θετικό της πεδίο

Θα πετύχεις και θα ευτυχήσεις,
φτάνει να ζεις να πράττεις και να στοχεύεις από αγάπη, με αγάπη και για αγάπη. Είναι Νόμος.

«Κι όταν έρχεται η αμφιβολία να σου ζαλίσει το μυαλό και να σε κάνει να τα παρατήσεις και να πιστεύεις σε αυτή, ξεκίνα αμέσως την ανάκριση… Ρωτάτε την κάθε που θα θελήσει ν’ αφανίσει κάτι, τι άσκημο τού βρίσκει. Ζητάτε της αποδείξεις» θα πει ο Rilke στα “Γράμματα σε ένα νέο ποιητή”.

Ενώ «οι αρνητικές πεποιθήσεις, δεν είναι τίποτε άλλο από πεποιθήσεις, κι όχι γεγονότα» θα πει η Julia Cameron.

Η αμφιβολία είναι από τους μεγαλύτερους φόβους που θα μπορούσε να υψωθεί σαν τοίχος και να εμποδίσει τον στόχο, αφού εκπέμπει και έλκει αυτό που δεν θέλουμε να συμβεί.

Πώς μπορεί να εμπιστευτεί κάποιος σε μία υπεύθυνη θέση έναν φοβισμένο άνθρωπο;

Μάθε να βάζεις στόχους. Μάθε να είσαι δυνατός. Ανακάλυψε τα εφόδια μέσα σου. Σκέψου θετικά.

 • Ναι στην Υπομονή
 • Ναι στη Συνεργασία
 • Ναι στη ζωή
 • Όχι στα αυτοκαταστροφικά άλματα
 • Όχι στην απομόνωση και στον κακό ανταγωνισμό
 • Όχι στη μιζέρια

ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Για εμάς είναι Υποχρέωση – Για εσένα θα είναι Γεγονός

Κύρια μέρη Προσωπικών & Ομαδικών Σεμιναρίων

1. Η συμβολή στην αυτοβελτίωση και στην Προσφορά της Ανάπτυξης, με βάση τη Θεμελιωμένη Λογική.

2. Η άνοδος της Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας με κεντρικό άξονα την επίτευξη των στόχων, τις δοκιμασίες και τα νικηφόρα περάσματα από τους φόβους.

3. Σωστός Επαγγελματίας είναι αυτός που σκέπτεται ποιούς πείθει με τις αποφάσεις του και ωφελεί με τις πράξεις του.

4. Η ανακάλυψη της εσώτερης δύναμης που οδηγεί στην καθαρότητα του νου, ώστε να είναι σε θέση να ξεχωρίσει τις κλήσεις, τις δυνατότητες και τα «θέλω» του.

5. Στρατηγικές συμπεριφοράς ως κινητήριος δύναμη της τελικής ευθείας που καθορίζει την πορεία και «έλκει» επιλεκτικές συνεργασίες.

«Από την Κορυφή που η αετίσια σου ταπείνωση θα ονομάσει μικρή,
θα έχεις την καθαρότερη Θέα που είχες ποτέ».